OTVORITVEN VIKEND 2023

Pa smo dobili datum za težko pričakovano odprtje v letu 2023. Pričnemo v petek 24. marca od 15.00 naprej in nadaljujemo vse do nedelje 26. marca 2023!

Program:

Petek 24. marec

? 15.00: Odprtje Fontane vin
? 16.00 – 22.00: Zabava z DJ Arween

Sobota 25. marec

? 11.00 odprtje Fontane vin
? 14.00 – 15.00 otvoritven nagovor & predstavitev aktualnih vin,
? 14.00 – 17.00 predstavit dogodkov, degustacija mesnin in sirov.
? 15.00 voden sprehod po Posestvu SONČNI RAJ.
? 16.00 glasbeni nastop

Nedelja 26. marec

? 11.00 – 18.00 znižan Zipline za otroke in odrasle.

Zipline Čebelji let 

40% ceneje

Ob Fontani vin odpiramo tudi Zipline Čebelji let, ki bo odprt čez celoten vikend obratovanja Fontane vin. Čez celoten vikend pa bomo za goste točili tudi BREZPLČNO pijačo dobrodošlice.

KUPON ZA POPUST IN PIJAČO

Prejmite kupon za 40% popust na ZIPLINE v nedeljo, ter kupon za pijačo dobrodošljice. Kupon dobite tako, da vpišete vaše ime in e-naslov v spodnji obrazec. Kupon boste dobili na naveden e-naslov. (Vpišite pravi naslov, ter preverite promocijo in vsiljeno pošto). Kupon se unovči tako, da pokažete e-sporočilo osebju na Fontani ali Zipline-u.

Fontana vin – Vodole

Fontana vin je stičišče informacij ter unikaten prostor na katerem lahko poskusite osem različnih vrst vin (šest belih in dve rdeči) ter dva brezalkoholna zeliščnia sirupa domače ekološke pridelave. Ponovno bo obratoval Food and wine flying bar, ki bo preko zipline jeklenice na teraso Fontane vin dostavljal narezke, krače sočne pite itd. Seveda pa je tukaj na voljo tudi več kot 20 buteljk vrhunske kakovosti lokalnih vinarjev, Zipline Čebelji let, trgovinica z izdelki Posestva SONČNI RAJ.
Med griči vinogradov s pogledom na čebelnjak in park avtohtonih medonosnih rastlin se boste lahko brezskrbno prepustili razvajanju vseh vaših čutov.
Družili se bomo ob dobri kapljici lokalnih vinarjev,
Uživali ob kulinaričnih lokalnih dobrotah,
– Zipline Čebelji let.
Na Fontani vin svoje vino točijo: Turistična kmetija Protner, Turistična kmetija Emil, Turistična kmetija Bračko Rebernik, Vina Joannes, Ekološka kmetija Valentan, Vino Gala-Vinogradništvo Mlaker, Vinarstvo in vinotoč Mak ter vinarji iz vinske karte: M – enostavno dobra vina Kobal Wines, Vina Oskar, Radgonske gorice, Vinska klet Marof.
Peteka 24. marca od 15.00 naprej pa vse do nedelje 26. marca! Mi se že veselimo in vas z nestrpnostjo pričakujemo. VABLJENI!

The event is finished.