Fontana vin - Vodole Degustacija, Velikonočni vikend, Filip Flisar, Pohorska šunka

Velikonočni prazniki na Fontani vin – Vodole

?? Razvajajte se v času Velikonočnih praznikov na Fontani vin – Vodole!
?Od petka 7. do ponedeljka 10. aprila boste lahko uživali v praznično okrašenem ambientu in posebni ponudbi, ki vas bo navdušila!?
.
?Praznični vikend bomo obeležili s sodelovanjem z novo blagovno znamko Filipa Flisarja – Pohorsko šunko, ki vas bo razvajala s svojimi vrhunskimi okusi. Poleg tega bomo poskrbeli ? za vaše sladke brbončice s čokoladnicom Lucifer in njenimi okusnimi čokoladami?
.

?Petek 7. april

bo za vas še posebej okusen – ponujali vam bomo postno ponudbo, ki vključuje štajerski losos, jajčno solato in bakalarja. Prednaročilo na zasebno sporočilo ali rezervacija na telefonsko številko 040666877 je obvezna, zato pohitite! ?

Sobota 8. in nedelja 9. april

…bosta namenjeni iskanju velikonočnih pirhov za otroke in družine na Posestvu SONČNI RAJ.
? Pridite z otroci, saj bodo za program poskrbeli izurjeni animatorji. Otroci bodo po posestvu iskali Velikonočna jajčka, ter čokolado čokoladnice Lucifer. Kar najdete, dobite za domov – brezplačno. Program bo potekal  od 15:00  do 18:00, vsako polno uro.
Na Fontani vin bomo pripravili izjemno Pohorsko šunko, ki jo?boste lahko okušali skupaj z nagradami za uspešno zaključeno iskanje!
.

?Ponedeljek 10. april

pa bo pravi gastronomski spektakel – uživali boste v rezanju Pohorske šunke in pripravi velikonočnih narezkov na terasi Fontane vin s Filipom Flisarjem in lastnikom Posestva SONČNI RAJ Bogdanom Makom ?
.
? Čez celoten vikend boste lahko doživeli tudi nepozabno izkušnjo na Zipline Čebelji let, ki bo navdušil vse adrenalinske navdušence ?
.
?Ne zamudite tega čudovitega vikenda, ki vas bo razvajal s kulinaričnimi dobrotami in nepozabnimi doživetji na Fontani vin – Vodole!
REZERVACIJA MIZE: 040 666 877 (pohitite, saj je veliko miz že zasedenih)
.

The event is finished.