Vinske zgodbe – degustacija vrhunskih parmezanov

Degustacija vrhunskih parmezanov v kombinaciji z do 12 let starimi balzamičnimi kisi in lokalnim vinom bo na Fontani vin potekala v sredo 5. oktobra ob 19.00 na Fontani vin. Ob vsakem posameznem vinu vam bomo predstavili po en staran vrhunski parmezan najvišje kakovosti! OBVEZNA PIJAVA!
Mislite, da veste kaj je parmezan? Poznate razliko med Grano Padano in Parmigano Reggianom? Svet Parmigiana Reggiana je zelo raznolik. Italijani ga imenujejo kralj sirov, katerih zgodovina sega v 11 stoletje. Parmezani se razlikuje med seboj po kvaliteti, kraju pridelave in pašnikih na katerih se pasejo krave.
Vsi vzorci so nagrajeni z zlatimi medaljami iz WCA (World Cheese Awards). Dva vzorca se celo ponašata z dvojno zlato medaljo za kvaliteto in spadata med kronske dragulje v svetu parmezana.
Za popolno zadovoljstvo sledi še degustacija vrhunskih vzorcev balzamičnega kisa (Aceto Balsamico), ki so starani od 4 leta pa vse tja do 12 let.
Dogodek je omejen na 50 oseb! Zato si kar se da hitro zagotovite svoje prosto mesto na številko:
040 666 877 ali na mail: jan@sonce.je
Cena degustacije: 25 eur.
Vključuje: degustacijo osmih različnih vin, šest različnih vrst vrhunskih parmezanov, tri vrste staranega balzamičnega kisa, voden program, grisinije, steklenico vode.
OBVEZNE PRIJAVE!
Se vidimo!

The event is finished.

Datum

Okt 05 2022
Expired!

Ura

19:00 - 21:30

Cost

$25.00

More Info

VIDEO DOGODKA

Lokacija

Fontana vin
Vodole 2

Organizer

Jan Kristl
Phone
0038640666877
Email
jan@sonce.je
VIDEO DOGODKA