Vinske zgodbe: Steak in Vino

Steak in Vino – Učenje priprave popolnega steaka in degustacija vrhunskih vin!
Pridružite se nam na izjemnem dogodku “STEAK in Vino” na Fontani vin Vodole! Ta nepozabna gastronomska izkušnja vam bo omogočila, da postanete pravi mojster priprave steaka in odkrijete popolno vinsko spremljavo za ta izjemni kulinarični užitek.
Na dogodku bodo naši izkušeni kuharski mojstri delili svoje skrivnosti in trike za pripravo popolnega steaka. Poglobili se bomo v različne kose mesa in vam pokazali, kateri del je najprimernejši za določeno vrsto priprave. Naučili se boste, kako doseči želeno stopnjo zapečenosti, sočnost in okus vašega steaka.
Poleg tega boste imeli priložnost degustirati vrhunska vina, ki se odlično ujemajo s steaki. Naši sommelieri vam bodo predstavili različne vinske sorte, njihove arome in kako izbrati vino, ki bo popolno dopolnilo okus mesa. S tem boste ustvarili harmonijo okusov, ki vam bo pričarala nepozabno kulinarično doživetje.
Ta dogodek je odlična priložnost za druženje s prijatelji in v paru. Z nami boste preživeli prijeten večer ob dobri hrani, vrhunskih vinih in edinstvenem učenju priprave steaka.
Prijave so obvezne, zato se čim prej prijavite na jan@sonce.je ali na telefonsko številko 040 666 877, da si zagotovite svoje mesto. Število mest je
omejeno, zato ne odlašajte!
Prisrčno vabljeni na dogodek “STEAK in Vino”! Prepustite se kulinaričnemu razvajanju in ustvarite nepozabne spomine s svojimi najdražjimi.
OBVEZNE PRIJAVE!
Se vidimo!

The event is finished.