I z j e m n a p o n u d b a z a s k u p i n e i n t e a m b u d i l i n g e

R a z n o l i k a p o n u d b a a k t i v n o s t i n a e n e m s a m e m m e s t u

Fontana vin in Posestvo SONČNI RAJ na eni sami lokaciji ponujata nepozabno doživetje za skupine in podjetja. Avtomatizirana degustacija lokalnih vin, adrenalinska vožnja po Ziplinu Čebelji let ter vodeni ogled Medenega parka so le nekatere aktivnosti, ki jih lahko vključite v sam obisk prečudovitih Vodol.

Presenetite svoje goste, prijatelje, sodelavce oziroma zaposlene s celodnevnim izletom na Fontano vin – Vodole in Posestvo SONČNI RAJ, ki sta le streljaj oddaljena iz centra Mesta Maribor. Veliko parkirišče na lokaciji ponuja možnost parkinga tako za večje število avtomobilov kot tudi treh velikih avtobusov. Izlez oziroma team building lahko izvedete na različne načine in ga po željah kombinirate med izbranimi aktivnostmi. Sami ponujamo naslednje aktivnosti:

  • Voden ogled Medenega parka

Voden ogled Medenega parka vsebuje ogled in predstavitev več kot 9500 medonosnih rastlin, permakulturni vrt, zeliščni vrt ter čebelnjak. Lastnik Posestva SONČNI RAJ vam tako predstavi koncept posestva ter Fontane, vam podrobneje opiše pridelavo in učinkovine industrijske konoplje, vas popelje v notranjost čebelnjaka, kjer lahko opazujete let čebel v in iz panja ter ob tem degustirate domače zeliščne mede, sirupe in ostale izdelke.

  • Degustacija na Fontani vin – Vodole

Gost prejme čipiran kozarec s katerim lahko degustira med osmimi različnimi vini osmih različnih ponudnikov oziroma vinarjev. Ob postavitvi kozarca na točilno mesto izbrano vino ali sok samo steče iz pipice. Na voljo sta vinski kozarec in kozarec za sok. Stalna ponudba glede hrane zajema narezke (mesno – sirni narezek, sirna plošča in veganska plošča), krača, ki je namenjena za tri osebe ter pite kot sladica (malina – skuta, jabolka, jagoda). 

Dodatne možnosti na Fontani vin:

  • Priznan sommelier s strokovno razlago izbranih vin (v časovnem okviru po predhodnem dogovoru).
  • Dodatne pijače: 420 cocktail (Konopljin vermouth z dodatki), buteljčna vina (20 različnih zvrsti buteljčnih vin), domača medica z okusi (ingver, konoplja, sivka), borovničevec, viljamovka, Jägermeister.
  • Prigrizki: grisini (navadni, s sirom, z ocvirki, z olivami, polnozrnati), staran parmezan (12 mesecev, 24 mesecev, 40 mesecev), hrustljav sušen pršut, pršut, staran sir
  • Možnost priprave dodatnih jedi za skupine: enolončnice, ocvirkovke, gibanice ali kakšnih drugih toplih ali hladnih jedi po predhodnem dogovoru.

 
  • Zipline Čebelji let

Adrenalinska vožnja na Ziplinu Čebelji let obsega 2 x dvosmerno vožnjo po jeklenici s skupno dolžino 680 metrov. Po končani vožnji vas zadnja jeklenica pripelje na izhodiščno točko. Zipline Čebelji let je od same Fontane vin oddaljen le 100 metrov in se lahko vrhunsko kombinira z vključeno degustacijo.

 
  • Team buildingi
Kombinirate lahko med vsemi možnostmi zgornje ponudbe. Po predhodnem dogovoru in željah vam lahko za skupino pripravimo teambuilding: tematske igre na Posestvu SONČNI RAJ, iskanje zaklada po posestvu, ugotavljanje zvrsti vina s prevezami na očeh, delavnice izdelave mila ali ptičjih krmilnic itd.
 
  • Dodatne možnosti izven lokacije Posestva SONČNI RAJ in Fontane vin – Vodole

Aktivnosti Fontane vin – Vodole in Posestva SONČNI RAJ vam lahko po željah združimo z dodatno ponudbo izven sklopa naše lokacije, kot so: kosilo ali večerjo v 200 metrov oddaljeni restavraciji Frajgraba, ogled Malečniških katakomb, vožnja s splavom po Dravi in osalimi aktivnostmi po vaših željah.

 

Za vse dodatna vprašanja, informacije in ponudbe smo vam z veseljem na voljo na: 040666877 – Jan ali na: jan@sonce.jeFontana vin za skupine obratuje tudi izven delovnega časa in smo prilagodljivi glede na želje naročnika.

 

Za vas bomo vsekakor pričarali nepozabno doživetje!

lokacija

K j e s e n a h a j a m o