P o n u d b a

Vinska fontana Vodole – kulinarična ponudba - krača in belo vino – posestvo Sončni raj.

S specifičnim degustacijskim kozarcem, ki je opremljen s programiranim čipom, lahko degustirate 6 vzorcev vin, ki jih izberete med osmimi različnimi sodi (od prvega točenja do zadnjega šestega vzroca lahko minejo 4 ure). Na voljo so vam bela suha, polsuha in posladka vina, rose in dva suha rdeča vzorca. Potrebujete le nekaj igrivosti in kreativnosti, da si pričarate svojega najljubšega favorita.

V kolikor ga ne najdete, pa vam ponuja vinska karta buteljčna vina vrhunskih vin od edinstvene penine, ki se v svojem procesu ni srečala s svetlobo Untuched by light, do pet nat penečih vin, izbranih belih, oranžnih in rdečih vin, med katerimi jih je veliko pridelanih na ekološki način.

EDINSTVENO DOŽIVETJE

P r i č a r a t e s v o j e g a n a j l j u b š e g a f a v o r i t a .

Vinska fontana Vodole – ponudba mesnin. Posestvo Sončni raj.

Verjamemo, da lahko z naborom vinske ponudbe zadovoljimo še tako zahtevnega vinskega gosta.

Fontana vin Vodole. Bogata izbira belih in rdečih vin. Posestvo Sončni raj.
EDINSTVENO DOŽIVETJE

P r v i n a s v e t u F o o d a n d w i n e f l y i n g b a r d o s t a v a h r a n e p o z r a k u , s a m o z a v a s

Vinska fontana Vodole – kulinarična ponudba - krača in belo vino – posestvo Sončni raj.

Mesnine Kmetijske zadruge Rače že leta predstavljajo pojem kakovosti mesnih izdelkov. V sodelovanju z njimi smo razvili tudi okusno 100% govejo suho salamo s konopljinimi semeni ter mini suhe klobasice z dodatkom rdečega vina.

Fontana vin Vodole. Bogata izbira belih in rdečih vin. Posestvo Sončni raj.
Vinska fontana Vodole – kulinarična ponudba - krača in belo vino – posestvo Sončni raj.

Ker k dobri pijači sodi tudi dobra hrana, obsega naša ponudb od vikendih ali ob predhodnem naročilu kuhane prekajene krače ter suhomesnate, vegetarijanske in veganske plošče. Med tednom pa smo za vas pripravili priročne prigrizke, ki so v hipu pripravljeni za uporabo in si jih sami izberete iz hladilnika v naši prodajalni. 

Med njimi boste našli suhomesnate izdelke, grisine, okusne ocvirke, sire in različne namaze.

Vse mesnine prihajajo iz lokalnega okolja, torej prisegamo na domačo pridelavo.

P r i j a v i s e n a e n o v i č k e k j e r i z v e š o m o r e b i t n i h p o p u s t i h i n d o g o d k i h n a F o n t a n i v i n .

Vinska fontana Vodole – buteljčna vina. Zelišča. Posestvo Sončni raj.
izbrana ekološko pridelana zelišča

Z e l i š č n i b r e z a l k o h o l n i n a p i t k i

Ob vsem tem seveda ne smemo pozabiti na zeliščne brezalkoholne napitke, ki jih proizvajamo na domačem POSESTVU SONČNI RAJ. Izbrana ekološko pridelana zelišča predelamo v okusne pijače, ki jih tako mladi, kot tudi starejši naravnost obožujejo. Za degustacijo brezalkoholnih napitkov se uporabi prav tako poseben kozarec iz reciklirane plastike, ki je programiran z dvema vzorcema napitka in se točita na prvih dveh degustacijskih sodih.

Edinstveno doživetje

S e v e d a v a m o b v s e m n a š t e t e m p o n u j a m o n e o k r n j e n o n a r a v o l e n e k a j m i n u t s s t r o g e g a c e n t r a M a r i b o r a .

Bodite del tega doživetja

Izjemno doživetje v naravi

P o s e s t v o S O N Č N I R A J

Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe POSESTVA SONČNI RAJ na katerem leži Fontana vin Vodole. Vse otroke, mladostnike in tiste mlade po duši pa vabimo, da poskusite adrenalinsko atrakcijo zipline »Čebelji let«, ki bo v vas vsekakor pustila pečat izjemnega doživetja v naravi, ko boste poleteli nad travniki, potoki in med krošnjami dreves pristali v gozdu ter se po drugi jeklenici skoraj 30 metrov nad tlemi vrnili na izhodiščno točko.

Vredno poskusiti!

Vinska fontana Vodole zipline. Filip Flisar in Bogdan Mak – posestvo Sončni raj.