Z g o d b a f o n t a n e v i n

Bela in rdeča vina. Fontana vin Vodole – vinski bar s ponudbo vin in narezkov

Mesto ob Dravi že stoletja s seboj nosi vinarsko tradicijo. Ni naključje, da mesto raste z najstarejšo trto na svetu, z njo pa vinogradniki, vinska kultura ter turistične zanimivosti mesta. A pravi utrip štajerskih goric obiskovalec začuti, ko zapusti osrčje mesta in zaide na obronke mesta odete v nepregledne nasade vinogradov. Nekateri na južnih pobočjih Pohorja, do Ptuja, Haloz, pa vse do ravnic goričkega. Vse to obsega široko paleto izjemnih vin v ponudbi Fontane vin Vodole.  

EDINSTVENO DOŽIVETJE

Z g o d b a f o n t a n e v i n

Bela in rdeča vina. Fontana vin Vodole – vinski bar s ponudbo vin in narezkov

V osrčju Mariborske vinske ceste vas ob poti prva pozdravi prav Fontana vin Vodole. Kje, če ne v osrčju goric, kjer dobiš občutek, da vsak del okolja podpira kmetijstvo, naravo in sočloveka. Tukaj smo želeli postaviti edinstveni objekt, kot stičišče informacij vinarjev lokalnega okolja.

Fontana vin Vodole. Bogata izbira belih in rdečih vin. Posestvo Sončni raj.
kako se je začelo

N a j b o l j š i p o g o j i z a f o n t a n o v i n

vinogradi

Prvovrstno grozdje

Vse leto s svojim znanjem, voljo in ponosom vzgajajo vinogradniki svoje trte. Ker poskušajo čutiti naravo in dih tisočih sadik, jim dajejo v jeseni le najboljše grozdje, ki je edina garancija uspeha kakovostnega vina.

vinarji

Okoliški vinarji

Vsak dan ne glede na vreme jih je zanimivo spremljati, kako delajo v vinogradih, negujejo trto in vino, polnijo in pakirajo svojo rujno tekočino ter jo pošiljajo širom sveta. Vsak s svojo specifično zgodbo dopolnjuje pisan mozaik bogate ponudbe.

ponudba

Kulinarična ponudba

Izjemna vina in brezalkoholni napitki zahtevajo tudi izjemno ponudbo kulinaričnih dobrot. Pestra ponudba mesnin, kruha in grisinov, sirov, zelenjave in oreščkov bo zadovoljila še tako zahtevnega gosta.

virtualno

V i r t u a l n i s p r e h o d p o f o n t a n i v i n