O n a s

Sva Petra in Bogdan Mak, lastnika Posestva SONČNI RAJ in sokreatorja vsebin, ki jih ustvarjamo na posestvu. Ste ga že obiskali? Za nakup zapuščene kmetije sva se odločila zaradi želje po stiku z naravo. Iz tega prihaja želja (in posledično poslanstvo) po tem, da ustvarjava v naravnem okolju in hkrati vzpodbudiva še koga, da ubere nama podobno pot.

Navdih najdeva v otrocih, ki nama s svojimi drugačnimi pogledi na svet odpirajo pot. Iz srca hvaležna, da mladi čutijo in vidijo tudi stvari, ki smo jih odrasli velikokrat spregledali.

posestvo sončni raj

U s t v a r j a n j e v n a r a v n e m o k o l j u

Fontana vin Vodole – o nas. Ekipa Sončni raj
Fontana vin Vodole. Bogata izbira belih in rdečih vin. Posestvo Sončni raj.
posestvo sončni raj

S k r b z a n a š e o k o l j e

Posestvo SONČNI RAJ se je v letu 2015 počasi pričelo prebujati v vsej svoji lepoti. Najboljše rodovitne površine smo zasejali z industrijsko konopljo, bučami, piro, bobom ter sladkim krompirjem. Posebnost posestva so vsekakor različne aktivnosti na eni sami lokaciji kot so: degustacija na Fontani vin, Zipline Čebelji let, vodeni ogledi Medenga parka ter nočitve v Nesting resortu. Ob tem pa smo loakciji ob aktivnostih dodali tudi nastajajoč nasad zelišč, ki bo z leti pridobil svojo prepoznavno obliko. Celotno kmetijstvo Posestva SONČNI RAJ sloni na ekološki pridelavi, saj se zavedamo, da je skrb za naše okolje ena najpomembnejših nalog naše generacije.

posestvo sončni raj

I z k o r i s t i m o d a r o v e n a r a v e

Na naših površinah želimo v naslednjih letih omogočiti obiskovalcem pristen stik z naravo. Pokazati, da je možno sobivanje in vračanje nazaj k našim koreninam tudi v času hitrega tempa življenja. Širši javnosti želimo ponuditi nekaj več, podati informacije, ki jih bodo naši zanamci še kako potrebovali v kolikor bodo želeli z občutkom izkoriščati darove narave, ki nam jih daje. Tako lahko na lokaciji Posestva SONČNI RAJ in Fontane vin – Vodole ob degustaciji lokalnih vin, doživite tudi adrenalinsko vožnjo na Ziplinu Čebelji let, Vodenege oglede Medenega parka ter nočitve v Nesting resortu.

posestvo sončni raj

S v e ž i n a i n d r u g a č n o s t

Posestvo SONČNI RAJ vam torej ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Vaš obisk pri nas, naj bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti popolnoma drugačen, poseben dan v naravi.

posestvo sončni raj

Z i p l i n e Č e b e l j i l e t

Adrenalinska vožnja na jeklenici predstavlja eno izmed atraktivnejših točk na lokaciji Posestva SONČNI RAJ. Izhodiščna točka ziplina se nahaja le 100 metrov od terase Fontane vin. Žetone lahko kupite v trovinici Fontane vin in se z otroci sprehodite do izhodiščne točke ali pa jih iz terase opazujete kako se z nasmeškom in vznemirjanjem podjajajo proti nepozabnem doživetju. Na sami lokaciji za vaz in vaše otroke poskrbijo izurjeni inštruktorji. Nakup žetona je možen za dvakrat dvosmerno vožnjo ali za štirikrat dvosmerno vožnjo. Ob vsaki vožnji se vrnete na izhodiščno točko saj je Zipline dvosmeren s skupno dolžino cca. 350 metrov. 

posestvo sončni raj

N e s t i n g r e s o r t

Na našem posestvu smo za vas ustvarili gnezda, prvobitna, prečudovita, naravna, svobodna in taka, po človeški podobi.

Noči, ki jih boste preživeli pri nas bodo pristen povratek k naravi. Zvezdnato nebo, dišave okoliškega gozda, zvoki nočnih in dnevnih prebivalcev, nešteti okusi in še mnogo vsega. Prepričajte se sami!

fontana vin

E k i p a

Fontana vin Vodole – Petra. Posestvo Sončni raj.

Petra

Ljubiteljica narave, dobre hrane in primernega vina. Svojim gostom želim ponuditi nekaj več, stik z naravo, ki nam daje vse, kar sodobni ljudje potrebujemo za življenje.

Fontana vin Vodole – Jan. Posestvo Sončni raj.

Jan

Mlada generacija ustvarja drugačne ideje, ki vam jih ponujamo na fontani vin Vodole. Verjamem, da boste pri nas začutili drugačnost in svežino generacije, ki prihaja…

Bogdan

Tisti, ki je v večini kriv za vse  s svojim pristopom se trudim, da bi zadovoljili še tako zahtevnega gosta.

Fontana vin Vodole – Jernej degustira belo vino. Posestvo Sončni raj.

Jernej

Vinski poznavalec, interpret in raziskovalec organoleptičnih mojstrovin narave in človeka. Iz ozadja poskrbi, da se prave niti prepletejo v močno povezavo. Več o njem na www.bigguyswinetours.com

virtualno

V i r t u a l n i s p r e h o d p o f o n t a n i v i n

Obiščite nas

D e l o v n i č a s F o n t a n e v i n

Fontana vin obratuje od petka 22. marca naprej, po delovnem času:

Sreda in četrtek: 16:00 – 21:00

Petek: 16:00 – 22:00

Sobota: 11:00 -22:00

Nedelja: 11:00 – 20:00

Delovni čas je lahko glede na vremenske razmere in sezonsko obratovanje spremenljiv.

Več informacij na: 040 666 877